VÍKENDOVÝ PROGRAM

*20.4.2024*

📣 STAŘÍČANI DOVALTE POD OKROUHLOU !

⚽ MUŽI | Naši muži pokračují v jarní krasojízdě 🚗 a do cesty se jim tentokráte postaví mužstvo Fotbalový klub Metylovice. Mužstvo kouče Martina Blahuty v minulém zápase Pod Okrouhlou 🗼ukázalo, že ještě nepatří rozhodně do starého železa a zvladá i těžká utkání 👍 Tentokráte nás čeká souboj ⚔️ sousedů v tabulce a možnost přiblížit se 8️⃣ příčce. Zvládneme prodloužit neporazitelnost?

⚽️DOROST | Dorost FKS začal tak, jak skončil na podzim a to vítězně 🎉 V minulém kole si hravě na domácím hřišti poradil s Lučinou! Tentokráte se však postaví soupeři z vyšších pater tabulky. V krásném areálu v Oldřichovicích budou usilovat o další vítězství a přiblížení se o další krůček svému cíli 🏆 Kdo nebude Pod Okrouhlou, nesmí chybět v Oldřichovicích!

⚽️ ŽÁCI | Předzápasy utkání mužů budou mít na starost opět naši krajští přeborníci! Obě naše kategorie budou usilovat o své první jarní body v soutěži, nutno podotknout, že lehčí cestu by k nim měli mít svěřenci trenérů Patrika Onderky a Petra Slaniny, tudíž starší žáci. Dovalte na fotbal už v sobotu dopoledne a přijďte naše kluky dotlačit k vítězství 👍📣🥁🙌

🍀 Připraven bude buletin, jehož zakoupením získáš šanci na výhru v pozápasové losovačce o ceny 🎁

Na značkách bude připraveno naše Bistro Okrouhlá🥃🍻☕️

#všichnidovalte#rvisezastaříč💚🖤

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments